Uppdatering från Auckland!

Förra helgen ställde vi till med ett partaj för vår Valerie som snart ska åka hem till Österrike. Vi klämde in 16 personer i vår lilla lägenhet, det var trångt men alla var glada utom grannen (som kom in vid halv elva! och svor och klagade). Kvällen avslutades med Big Night Out, ett samarbete mellan många klubbar på Karangahape road. Full fart och trevligt! Grabbarna och tjejerna på health systems vet verkligen hur man partar och vi var inte svåra:)Därefter ägnades en lugn söndag åt pakhäng och fikande.
Nästa nyhet är att vi på måndagen för första gågnen fick reda på vad vårt projekt går ut på. Det känns mycket bra och vi känner att vi haar gott om tid att slutföra projektet och hinna med några veckors resande innan hemfärd. Vår handledares kommentar var 'Oh, we want you to travel', han tror stenhårt på att vi kan skriva ihop två publicerbara artiklar. Känns bra att ha hans förtroende...

Efter en hård arbetsdag blev det i onsdags dags för sushiafton i Parnell med våra härliga vänner. De kan verkligen göra sushi här! Sofia provade seaweed-salad, som hon tyckte smakade förvånadsvärt bra även om konsistensen var något annourlunda. Kvällen avslutades med praliner och chocolate-submarine på lokala chokolaterian. Hit ska vi tillbaka! Mätta vandrade vi hem, nöjda med kvällen.
Idag (fredag) har Sofia druckit världens största tropiska smoothie och Lisa smakat den beryktade macadamia-glassen på Skycity. Nu väntar middag, gott vitt lokalt vin och Lisa's hummus (ett underverk vi upptäckt här):)
Allt från oss för den här gången!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0