Bungy och party!

Helgen började bra på fredagen då vi slutade tidigt eftersom vi färdigställt vår poster inför konferensen om 2 veckor, det firade vi med kafébesök på ett supermysigt kafé som vår vän Esther tipsat om. Därefter lite shopping och en lugn kväll.
På lördagen var det bungyjumping på programmet, vi laddade hela förmiddagen och gav oss sedan av emot Auckland Harbour Bridge. Där anmälde vi oss och blev invägda innan vi fick hjälp med att ta på oss ordentliga selar och hjälmar. Vi blev guideade upp på bron och fick promenera till den lilla bungy-poden ungeför mitt på bron(som vi för övrigt ser från vår balkong). Sofia uppskattade inte denna promenad särskilt mycket då det ända som skilde en från vattenytan 40m ner var ett tunt galler. I poden var Sofia först ut av oss två och fick hjälp att få på utrustningen av en rasta-kille som också med bestämd hand eskorterade henne till kanten. Väl framme vid stupet tog höjdskräcken överhanden och Sofia kramade sin enda säkerhet i livet, rasta-killen hårt. Efter några minuters övertalningsförsök (kändes som flera timmar)backade Sofia från dödsstupet, skakad kom hon över kanten in i säkerheten igen stolt över att ha försökt trots svår höjdfobi. Därefter var det Lisas tur, hon promenerade tillsynes oberörd till kanten och hoppade. I huvudet pågick trots det lugna yttret en svår kamp. Känslan när man väl tagit steget var dock riktigt häftig!!!
På kvällen var vi bjudna till Dee och när vi kommit dit överraskade hela gänget från jobbet oss med tårta och sång. Vi provade även en lokal delikatess: Feijoa vodka som smakade som en blandning av hostmedicin och penicillin- smaskens tyckte vi och shotade! Därefter dansade vi halva natten.
Söndagen har varit lugn med blåbärspannkaka med grädde till frukost och park-häng på eftermiddagen. Ännu en bra helg alltså.

Kommentarer
Postat av: Hanna

Jag hade heller aldirg hoppat :). Är impad över att du ens försökte.Kram kram

2010-03-28 @ 22:16:35
Postat av: Ingrid

Jag hade inte heller hoppat, sjukt modigt att ens försöka! Men förstår att det var häftigt Lisa! Påskkramar på er båda/

Ingo

2010-03-31 @ 10:46:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0