Statistik bytes mot vindsurfingskarriär

Den avverkade arbetsveckan slutade med den värst dagen vi haft här hittills. Vi lyckades inte utföra de analyser som vi fått i uppgift att göra och vi lyckades dessutom att krascha hela statistikprogramet samtidigt på våra 2 datorer. Kändes väldigt lyckat :) Efter mycket om och men fick vi ordning på det hela men gick ändå från jobbet med allt annat än ett soligt humör, trots att vi faktiskt haft en väldigt trevlig lunchrast där vi lyckades skaffa 2 kompisar :) Vi blev bjudna till den ena för en fördrink samma kväll innan vi tillsammans gick och tog ett glas vin på en bar. Det var väldigt trevligt och vi fick höra mycket om den Nya Zeeländska kulturen, så dagen slutade i alla fall på topp.
Lördagen inleddes med en välförtjänt sovmorgon, det var helt underbart eftersom vi aldrig har unnat oss någon tidigare. Vi åt en lång frukost och promenerade sedan bort till de lite finare shoppingstråken i Newmarket. Där gick vi runt och kikade på alla fina kläder som dock var för dyra för våra plånböcker. Hittade i alla fall lite smågrejer och det blev äntligen en god latte på starbucks! I övrigt smakar kaffet här klorerat vatten och getmjölk, ingen bra kombo.
Dagen efter blev det återigen en tidig morgon för att hinna med färjan till Bayswater. Där hade vi i förväg bokat in 3 h vindsurfing som blev en succé. Vi tog oss an vågorna och vindarna på bästa sätt och funderar nu på att byta vår statistikkarriär mot vindsurfing. Toppenväder hade vi med lagom blåst, bara lite mulet och 22 grader i vattnet. Vår instruktör var en supertrevlig man från Hongkong och trots vissa språksvårigheter planerar vi absolut återbesök. Vi bifogar lite bilder :)

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Grymma ni ser ut pa vindsurfingbradan tjejer! Ni far lara oss sen sa lar vi er vagsurfing:)

Pussar fran Ingo

2010-03-25 @ 03:18:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0